Cautare

920 de rezultate pentru "marele meteor" (8.30 secunde)
Secretarul Ari Matos, a declarat ca acele cazuri pentru care informatiile nu sunt desecretizate pentru marele public sunt exceptii. ... "Legea Accesului la Informatii a deschis pentru marele public posibilitatea de a cunoaste o mare cantitate de informatii produse de guvern.
FARCAS) Uneori, discutiile dintre ufologi, desi poate ceva mai tehnice, pot fi interesante pentru marele public, luminand unele zone ale domeniului care, in constiinta colectiva, au fost napadite de prejudecati.
s-a decis ca, pe de o parte, pentru marele public, sa se adopte o politica sistematica de negare a existentei OZN-urilor; ... Asadar observatiile urmau sa continue, armata recunostea in secret interesul sau pentru ele, dar, pentru marele public, acest interes trebuia sa fie dezmintit.
Timp de decenii, s-a tot declarat, catre deputati, presa si marele public, faptul ca nu s-au cheltuit bani publici pentru studiul miilor de rapoarte despre OZN-uri primite, incepand din anii 1960.
Evident, era o deruta care nu putea fi recunoscuta fata de marele public. ... - Desi marele public raporteaza OZN-uri, astronomii nu vad niciodata nave spatiale extraterestre.
Presedintele suspendat le-a spus participantilor la miting ca "Dinu Patriciu este adevaratul conducator al PNL si al Guvernului", ca Dan Voiculescu influenteaza deciziile politice din ultimii 17 ani in favoarea lui", ca "marele patriot Corneliu Vadim Tudor se pupa cu marele patriot Markó Béla si-si dau mana asupra urnei de vot", ca Dan Ioan Popescu, Verestoy Attila, Viorel Hrebeciuc, Ion Iliescu si Calin Popescu-Tariceanu sunt alti oligarhi care "controleaza viata de zi cu zi a romanilor".
Vicepresedintele TSD, Catalin Nechifor, a declarat marti ca "marele proiect democrat" de informare a populatiei privind accesarea fondurilor structurale, lansat de Sulfina Barbu, este o actiune "penibila si tardiva".
Cu acest prilej, marele osmanist Halil Inalcik (93 de ani, doctor honoris causa a 16 universitati si membru al mai multor academii) si-a relansat teza ca victoria din 1302 a lui Osman asupra bizantinilor de la Bapheus reprezinta adevarata data a aparitiei statului otoman pe scena istoriei si nu anul 1299, consemnat de traditie si de manualele scolare ca inceputul Imperiului otoman.
'Marele Carmaci al Poporului, Ilustrul Conducator Nepereche, Atotstiutorul Luptator impotriva mogulilor, a devenit membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania. ... Merita sa il evocam acum pe marele Orwell, care a observat caracterul irational al tuturor ideologiilor totalitare.
• "Va asigur, ca ii bat la referendum", a spus Marele Carmaci, cand a fost intrebat de un deputat pdl-ist ce va face, daca va fi suspendat din nou.
Cine a fost marele absent de la congresul USL? Marele absent al congresului extraordinar al PSD, de sambata de la Romexpo, a fost presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, din cauza unor motive medicale, dupa cum a precizat liderul social-democrat Victor Ponta.
Ca un facut insa, pe o tema inventata din nimic, a carei sustinere lasa de dorit la simpla inventariere a argumentelor, si actualul presedinte Klaus Iohannis, si fostul presedinte Traian Basescu, si marele PNL, prin cei un sfert de milion de lideri locali, regionali, centrali si galactici, ii cer premierului Ponta sa demisioneze.
Pe de o parte, de forma, mai toti pesedistii spumega impotriva Sistemului basist, dar pe fond Dragnea si Zgonea se intrec in a arata care este mai cocos in apararea acestui sistem! Cu speranta ca primesc, desigur, coronita de premiant de la Marele Arbitru.
Dar trebuie spus ca pozitia pe care presedintele o adopta sistematic in favoarea instrumentelor de forta ale statului debalanseaza echilibrul puterilor, reprezinta o incalcare a obligatiilor sale de echidistanta, favorizand impingerea tarii spre autoritarism. Acest tip de atitudine a presedintelui este marele ghinion al poporului roman.
Voi reveni asupra acestui subiect, intrucat delegitimarea majoritatii - pe motive penale si, mai nou, de strada - pare sa fie marele proiect politic al lui Iohannis. ... cei care au castigat alegerile au doar impresia ca ei conduc, ne spune marele democrat al ciorbei de perisoare.
Castigatorul care va pleca acasa cu marele premiu va avea norocul sa primeasca si o garsoniera in centrul Capitalei. Vrajiti de posibilitatea imbogatirii peste noapte, craiovenii au cumparat si cate patru-cinci bilete, doar-doar norocul le va surade din 2007.
Mai mult, pentru anul acesta, marele retailer estimeaza in cazul vanzarilor de astfel de produse "cresteri de peste 50% fata de anul trecut", ne-a mai spus Andreea Mihai.
Nu-i vine sa creada ca a reusit sa castige marele premiu desi a depus un singur talon in urna.
plinuri de benzina, biciclete Pegas si marele premiu, un pasaport de calatorie de 2.500 de euro.
Capabila sa atraga tineri jurnalisti, dar si sa-i tina aproape pe cei care ii dau esenta si valoarea, sa gestioneze o problematica extrem de complexa a situatiei presei in era internetului sau sa stea alaturi de entitati de inalta tinuta ale culturii si mediului academic, UZPR continua, la scara mileniului trei, marele principiu al parintilor fondatori - profesionalizarea prin creatia publicistica de mare tinuta”.
google-analytics.com